fredag 3 december 2010

Kaos, trångt i Antikladan - lite för välfyllt - men mer att välja på.

Hoppas Ni har överseende med lite kaos i butiken och att det kan vara väldigt trångt i ladan på sina ställen. Det positiva är att det finns massor att välja på just nu bl.a av teakmöbler från 60-talet med olika design, några stringhyllor (ni köper ju alla vi får in så vi hinner aldrig bunkra upp ;-) )samt så fylls det på med vackra gamla vita möbler (nymålat och slipade så de ser nötta ut av - "Shabby Chic by Johan Engberg"). Flera har trott att de är nytillverkade för att de är i så fint skick, men de flesta är från 1800-talet i massivt trä, och några från 1900-talets första hälft. Dvs antikt och gammalt fast anpassat för den moderna smaken med ljus som preferens. Fråga gärna om hur gammal just dina favoritmöbler i Antikladan är.
Vi har även handlare som köper dessa vita möbler och de betalar samma som Ni fast de ska ...
Läs mer genom att klicka på länk ovan, Du finner hela inlägget samt foto i Antikladans Nyhetsblogg som ligger inbäddad på http://www.antikladan.com/ under fliken: Nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, välkommen att tycka till.
Förslag om vad Du vill se mer av i sortimententet är vi mkt intresserade av.
(Inslag med stötande el illasinnat innehåll kommer ej att publiceras, för den Goda atmosfärens skull.)
Johan Engbergs Antik - är ett enmansföretag och
för att hålla kostnaderna nere och erbjuda humana priser på våra varor, har Antikladan valt en lägre servicenivå som t.ex att koncentrera sig på inköpsresor, auktionsbesök, fastighestsunderhåll mm med koncenrerad tid på veckosluten till försäljning och kundkontakter. Johan har tyvärr ingen möjlighet el tid att därutöver sitta vid datorn, ej heller avsikten att anställa personal för att svara på enskilda frågor. Det kostar alla för mycket.
Finns tid och lust så får Ni garanterat en kul upplevelse om Ni kommer till Antikladan.

Besök gärna Antikladans hemsidor.
Det går också bra att skriva: autoinfo.antikladan(skriv snabel-A)gmail.com så får Du ett autogenererat svar på de vanligaste frågorna.
Varmt välkommen live! Antikladan - Ditt weekendnöje!