fredag 3 december 2010

Snömassor - Antikladan har massor - snö säljes: alla bud beaktas.

Skämt åsido, tänk om man hittade en exentrisk samlare av snö, då hade vi gärna sålt allt vi hade till ett fantasipris, och haft råd att bygga ut oftare, men...

INOMHUS
Ta gärna på er varma kläder, varma sulor, vi eldar så gott det går, men det kan var svalt och tom kyligt på vissa ställen, så tillhör Du den frusna sorten så klä Dig väl med varma sulor, lager på lager eller nåt som funkar för Dig så blir det en behaglig upplevelse. Vi bjuder på varm dryck..
Läs mer genom att klicka på länk ovan, Du finner hela inlägget samt foto i Antikladans Nyhetsblogg som ligger inbäddad på http://www.antikladan.com/ under fliken: Nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, välkommen att tycka till.
Förslag om vad Du vill se mer av i sortimententet är vi mkt intresserade av.
(Inslag med stötande el illasinnat innehåll kommer ej att publiceras, för den Goda atmosfärens skull.)
Johan Engbergs Antik - är ett enmansföretag och
för att hålla kostnaderna nere och erbjuda humana priser på våra varor, har Antikladan valt en lägre servicenivå som t.ex att koncentrera sig på inköpsresor, auktionsbesök, fastighestsunderhåll mm med koncenrerad tid på veckosluten till försäljning och kundkontakter. Johan har tyvärr ingen möjlighet el tid att därutöver sitta vid datorn, ej heller avsikten att anställa personal för att svara på enskilda frågor. Det kostar alla för mycket.
Finns tid och lust så får Ni garanterat en kul upplevelse om Ni kommer till Antikladan.

Besök gärna Antikladans hemsidor.
Det går också bra att skriva: autoinfo.antikladan(skriv snabel-A)gmail.com så får Du ett autogenererat svar på de vanligaste frågorna.
Varmt välkommen live! Antikladan - Ditt weekendnöje!